Referenties

“ Bedankt voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt van ons huwelijk en voor de lol die we hebben gehad op onze ronde door Amersfoort. We kijken er met plezier op terug en zullen je zeker aanraden!”

Liefs, Eveline en Mark

“ Onze dank voor de prachtige foto’s van deze fantastische dag! Het album is prachtig geworden, maar we hebben het dan ook heel gezellig met je gehad, dank daarvoor! We maken zoveel mogelijk reclame voor je.”

Nancy en Joeri

“….wij zijn superblij met het resultaat; zowel het album als de overige 1000 foto’s zijn uniek! Heel veel dank voor al je werk en je enthousiasme! We vonden het vooral ook erg gezellig dat je er de hele dag bij was!”

Christine en Rene

“ Vooraf hadden we een “goed gevoel” over je en op de grote dag bleek dit gevoel te kloppen! Je hebt een relaxte, ontspannen houding waardoor wij ons ook, tijdens het fotograferen, op ons gemak voelden. Super bedankt en we zullen je zeker aanraden bij onze vrienden!!”

Job en Danielle

“We vinden het album prachtig! Leuk gedaan met al die detailfoto’s en effecten. WE krijgen veel complimenten”.

Niels en Marieke

“…hier een kaartje om je te bedanken voor een fantastische dag op 28 april. De foto’s en het boek zijn geweldig!”

Annemarie en Ewan

“We zijn superblij geweest dat je deze dag zo fantastisch voor ons hebt vastgelegd!! We krijgen er van anderen heel veel complimenten over en hebben je naam ook al verscheidene keren doorgegeven! Nogmaals heel veel dank.”

Wouter en Gitta

“ Wij hebben een geweldige trouwdag gehad en kunnen nu elke dag nagenieten van de fantastische foto’s. WE zijn superblij met het album. Dank je wel.”

Marlies en Thijs

“ Nog even een kaartje om je te laten weten dat we de foto’s helemaal fantastisch vinden! We hebben vanochtend alle foto’s bekeken en kunnen niet wachten om ze aan iedereen te laten zien!”

Harm en Floor

“Bedankt voor het maken van de prachtige foto’s en het geweldige album! We hebben er veel complimenten over gehad.”

Maarten en Mendie

“ We vonden het super dat jij onze trouwdag op een hele mooie manier hebt vastgelegd. We zijn ontzettend blij met het mooie boek en we willen snel langskomen om je persoonlijk te bedanken.”

Roel en Miep

“ ….en natuurlijk willen we jou ook nog hartelijk bedanken voor je fantastische bijdrage. We zijn erg blij met het mooie boek dat je gemaakt hebt; een super herinnering aan een perfecte dag!”

Jos en Marjolein

“Bedankt voor de prachtige foto’s en het super mooie boek! We hebben tot nu toe alleen nog maar complimenten gekregen over je werk en je werkhouding. We sluiten ons helemaal aan bij de complimenten want wij vonden het erg fijn om jou als fotograaf te hebben op 5 oktober!”

Albert en Linda

“Dank voor de prachtige foto’s en het mooie fotoboek. Dertig augustus was voor ons een hele bijzondere dag en dankzij jou kunnen we uitgebreid nagenieten.”

Allard en Willemijn”