Prijzen

Laat ik starten met datgene wat jullie vrijwel altijd krijgen bij een reportage.

Dat zijn allereerst de foto’s van jullie trouwerij. Dat klinkt best vanzelfsprekend maar vaak moet men de bestanden afkopen of anderszins nabestellen. Niet bij mij; de hoeveelheid foto’s die jullie krijgen is afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik maak op jullie trouwdag maar jullie krijgen de bestanden in hoge resolutie en je mag ze vrijelijk gebruiken.

Voorts hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin ik graag mee wil denken over uiteraard de fotografie, maar ook , indien gewenst, input wil geven op de logistiek en andere zaken die te maken hebben met het soepel laten verlopen van jullie dag. Ik geef jullie inzicht in de mogelijkheden tav de fotografie; locaties, albums, tijdspad en ik ben, als de dag dichterbij komt, steeds te bereiken om de puntjes op de i te zetten.

In veruit de meeste gevallen krijgen jullie ook een album. Ik werk graag met de zg Palazzo- of Konpoli albums. Digitaal vormgegeven en op echt fotopapier gedrukt voor de mooiste kwaliteit. Ik werk niet met templates dus jullie album is altijd helemaal uniek. Uiteraard is de lay-out precies zoals we die van tevoren hebben door –en afgesproken.

Reiskosten, daar doe ik niet aan. Dat wil zeggen; binnen Nederland. Niet zelden maak ik reportages in het buitenland. Ten aanzien van die specifieke reiskosten hebben we overleg.

Laat ik afsluiten met te vermelden dat jullie mijn onverdeelde aandacht, tijd, talent en inzet krijgen zodat we zeker weten dat jullie trouwreportage geweldig mooi wordt.